Vinterkicken<3

Är på vinterkicken med bästa Vilma Hedström, Emilia Brännström, Ann-Charlotte Lundgren och Evelina Avander<3 vi äger hela stället:) puss:* skriver sen:^:*   

(Det var igår, men gick inte att publicera då så gör det nu!)

Ready or not!

Då var det lördag igen och ja det innebär ju att det är helg! Skönt!
Men imorgon ska jag stå vid ett bord på skyltsöndan i Boliden så tagga frysa ihäl, säljer med klassen så jag, och idag ska mamma å jag eller bara jag koka knäck till skyltsöndan, och så klumpig som jag är lär jag väll bränna mig!
Men ska göra så gott jag kan att inte lyckas bränna mig!

(Jag har ju babla om en frågestund och det kommer!)
       Ha en skön lördag så hörs vi!

Bjuder på denna bild (jag och Emilia)

Godnatt!

Godnatt allihop, ingen bra uppdatering alls men imorgon ska jag försöka blogga så mycket jag kan å även göra en frågestund, ska nog försöka se till att berätta om teorin idag på stallet!:)
Men godnatt allihop så hörs vi!

Bjuder på denna, true!:')

Same love!

Jaha då va det helt plötsligt onsdag!
jaja inte å klaga snart jul å allt helt otroligt vad tiden går fort :D
Men i alla fall var det ju skola idag, 4 lektioner och ett hål, super skön dag!
och ikväll ska jag på UG å va med nåra kompisar, å ha kul!
men i alla fall så igår va det ju ridning å byte av häst... å jag fick Lady ,kul hon är så rolig att rida så det var kul att jag fick henne, och vi galopperade och så! så den dagen vart bre och så, men imorgon så är det ju ridning också men teori så blir att åka över stan efter det tro jag :D
 
tänker ha en frågestund så är beredda på att spääma med frågor!:)
hare gött!
 
 ja du Zimba nu var det ett tag sen men hoppas du mår gott där upp VILA I FRID!<3
 
 
 

Påväg hem!

Just nu sitter jag i bilen och väntar på att Victoria ska tanka, filmen vi såg va sjukt bra och jag tycker verkligen alla borde se den!
När jag kommer hem ska jag se revolt (en serie) och bra ta det lungt för imorgon är det skola å ridning taggad som tusan på ridning (byte av häst så!)
Men ha en skön måndag kväll så hörs vi!:)

BIO!

Snart blir det att åka till stan å se bio men syrran å hennes kompis, och jag sov ju hos Jazmine i natt å i går kväll badade vi i hennes bubbelpool har en bild som jag ska visa, sen så såg vi film!

Och vi ska se hunger games 2 alla säger att den är bra så jag hoppas då det!

Här är bilden!:)
Ha de gött allihop!

Dream Big!

Bloggandet har inte varit på topp men iallafall då sov Emilia Ann-Charlotte och Felicia hos nig i natt å vi hade svin kul och fotade och så sen vi två for jag å Jazmine till hästarna å pysslade om dom och nu är Jazmine i duschen och sen ska vi äta och ingen skola imorgon då tagga sova ut medans alla andra skolor har skola:P
Men hare bra så hörs vi!:)

Bilder från när vi va hos hästarna!
Ponnsy<3

Trulls<3

 

Min vecka!

Så nu tänkte jag berätta om hela denna vecka! 
Så iallafall i måndas hände i princip inget kul,en vanlig måndag kan man väll säga!
I tidsdas va det ridning men ingen ridning utan teori kul va det å bra för att lära sig grejer är ju inte helt fel, och efter ridningen åkte jag och mamma till stan å köpte hö och sånt till mina kaniner och när jag kom hem så hände inte så mycket!
I onsdas for jag å nåra kompisar till stan,vi gick runt å kollade på massa affärer åt på subway och sen for vi till en av mina kompisars träning å mötte upp henne och sen åkte vi hem och när vi kom hem for på ug!
I torsdas va det ridning:) vi hade dressyr och vi jobbade med att sitta ner i traven och vi jobbade även med galoppen å kvartsvändningar och jag hade ju Hampus som ni redan vet å jag tyckte han var lite spänd å jobbade inte riktigt med hela kroppen men han blev mycket bättre i slutet av passet!
Och idag blir det förmodligen att vara med kompis kolla på idol och chilla på ug tro jag!
Men vi hörs och ha en skön fredag    :)
(Fick en kommentar om att jag skulle göra ett video inlägg,men har som inget att prata om så va gulliga å ge förslag på vad jag kan göra eller så!)

Lite bilder från veckan!



Emilias önskelista✔️
Subway❤️

Ha en skön helg så hörs vi!:)

Lite allt möjligt!

Har absolut varit sämst på att blogga, men nu är det sent å ni kanske sover tänkte sätta mig ner imorgon efter skolan å sammanfatta min vecka så det kommer förhoppnings ett långt inlägg imorgon så hoppas att det inte blir några ändringar så hörs vi!
Godnatt!

 
Från igår då jag å mina kompisar va på stan! (Emilias önskelista✔️)


Kommer..

Ja jag kommer blogga mer imorgon om vecka så håll ut skick!:) 

Glass!

Glass kan verkligen göra dagen! Kom hem idag å hittade glass å massa goda grejer till, så nu blir det att äta glass å plugga på provet till på fredag!
Hare gött allihop:)



Mumms👍

Halloween kvällen på ridhuset!

Ja jag tänkte som sagt berätta lite kortfattat om igår!
 
och så klart började det med att vi åkte dit la upp våra grejer på ett ställe där dom inte var iväge1
den blev vi bjudna på tacos och det var jätte gott men jag tabbade mig å åt innan jag for så var propp mätt men lite åt jag i alla fall! efter alla hade ätit så gick vi ner i manegen och lekte lite efter en stund skulle vi gå en tipsrunda vilket var jätte kul sen när alla hade gått så tog vi en massa kort och så.
och den var det fritt så alla va i manegen å hade jätte kul!
men tiden for snabbt iväg och det var dags att lägga oss men då komme en ledare in och började berätta spökhistorier och det  var sjukt spännande saker hon berättade och ingen vill/kunde sova så vi lyssnade på alla spökhistorier och så med då tillslut så bestämde vi oss att vi skulle försöka sova och efter en stund somnade vi.
 
nästa dag så vakade ja i alla fall av att alla pratade och så1 så det var väll bara att he sig upp packa ihop alla grejer och sedan äta frukost.
 
Men senare på dan då allt var slut så stannade jag och såg då Anny red hennes egna häst, vilken fin häst hon har å så otroligt duktiga, jag fotade dom med henne kamera och hoppas verkligen hon vart nöjd med fotona!:)
 
så det var nog allt vi gjorde säker nå mer män så bra minne har inte jag men i alla fall så ha en skön sönda kväll så hörs vi!
 
(tog tyvärr inga kort men hoppas ni blev nöjda med detta inlägg endå!)
 

Lördag!

Har inge varit så bra uppdatering dom senaste dagarna men iallafall igår for jag till Tabita, första gången jag va där å det va jätte kul, vi va ute i stallet och så men iallafall fall vi hade jätte kul, och sen ikväll ska jag till stallet på halloween grej och sova där å vara med Kajsa å hela drösen som ska dit, TAGGAD!
Men ha en skön lördag så hörs vi!

Såååå snygg parfym!😍



Godnatt!

Har verkligen inte haft tid att blogga idag men det kommer kanske mer imorgon men sov gott så hörs vi!:))

Hampus!

Sitter i bilen påväg hem från stallet!
Jag fick Hampus:)
MEN idag så hade vi som sagt dressyr å vi jobbade på hörlinjer å lite sånt och sen efter en stund skulle vi sitta ner i traven, å jag är helt seriös att det va helt omöjligt, min mage klunkade som tusan så jag tänte ba "tänk om dom på läktaren hör min mage klunka"
Men det är ju nästan självklart att dom inge gör men endå.

Men iallafall så efter en stund skulle vi gallopera på hörnlinjerna å då va han omöjlig å få i gallop men höll iallafall galoppen bra då jag fick igång han.

Och en till sak kom jag på att vi gjorde lite mer i början och det va att vi tränade på bromsen å gasen om man så säger, och sen va en sak jätte kul som vi fick prova och det va...
Att fatta galopp från skrit å det va jätte kul inte för att det gick så jätte bra men va endå nöjd!:))

Men ha det så bra så hörs vi!:))





Torsdag!

Komme nyss hem från skolan!
Och ska hoppa i ridkläderna å åka till stallet! Idag är det byte av häst vilket känns rätt spännande att se vem jag får, och ska jag va helt ärlig så få jag virre kommer jag ja...typ dö haha nä men jag jag kommer oroa mig väldigt mycket men det är bara issåfall att bita ihop å inte tänka på det så mycket!!

Men nu ska jag äta lite hoppa i ridkläderna å fara,så ha nr skön torsdag då hörs vi!:))

Bloggar när jag kommer hem!

Jag bloggar med när jag kommer hem men ha en bra torsdag!❤️

Onsdag!

Hemma efter en lång å hemsk skoldag. Drar snart till stan för att fira mamma å så, så vi hörs nog inte fören ikväll men då ska jag berätta lite mera å så!:))

Dör så snyggt👌

Tråk!

Just nu har jag hål och vet inte riktig vad jag ska göra!:(
Har haft HK å jag å Emilia bakade rulltårta som endå vart hyfsat god:))
Men nu ska jag se till å få något gjort så hare bra så hörs vi

Rulltårtan vi gjorde!:))

Hoppningen!

Sitter just nu i bilen påväg hem å känner att det var något idag dom inte kändes bra, Pommac va seg å jag red hel skumt ,vet inte vad som va fel idag,men iallafall hoppade vi studs, kan bero på att Pommac inte hade någon bjudning allas var nästan som att han la in bromsen!
Men men få fixa till det om 2 veckor:(( Har teori nästa gång så tagga det då!/:)

Och ikväll ska jag på ug å va med kompisar och så men ha en skön kväll så höts vi!:))
(Har inga bilder men kan bjuda på en annan)

Hare gött!<33

Tisdag!

Idag är det TISDAG!<3 och ridning,kommer tagga ihäl mig, hoppning!! Det bästa jag vet med lilla Pommac!<3
Men iallafall nu ska jag äta träna lite glosor å sen byta om och åka till stallet!
Ha en skön tisdag!:)

Dodde

Lady

En väldigt ny på stallet! Balder:)

Rast!

Rast i en timma nu jao
Ska nog bara chilla å äta mitt äpple❤️







Godnatt!

Imorgon är det tisdag och ja vad innebär det? Jo!

RIDNING<3

Snygg outfit!

tog alla bilder från google men dom finns säkert att köpa på hööks eller någon liknade häst affär!
det var i alla fall mitt första outfit inlägg.. kommentera vad ni tycker och om jag kanske ska göra i någon speciell nyans eller kläder alltså som vi människor har på oss eller något annat.
 
nu är det upp till er så släng in en kommentar så kan jag fixa det!:)
hare gött så hörs vi!

En dag gott!

Oj är det redan måndag...var tog helgen vägen?jaja iallafall så va det såklart skola idag, ganska långtråkigt på måndagarna men det få man tåla!
Men iallafalls så va jag å mamma på Ica å Ica extra å köpte lite grejer!
Jag fick ett par stickade tum handlar as sköna! Och på Ica köpte jag en butterbulle å ben & jerrys tänkte en så trist måndag måste man lyxa till det så nu ska jag träna läxa äta butterbulle å ta det kungt!:)

Handskarna jag köpte!

Och en butterbulle till mig å en till min syster!:)

Ha det bra så hörs vi!:)

Godnatt!

Tänkte bara säga att imorgon ska jag lägga ut en outfit jag tycker är snygg (har med häst grejer å göra typ schabrak å sånt) har tagit lite olika grejer i två olika nyanser som nu blev rosa och svar!:)

Ni får gärna kommentera om ni vill att jag ska slänga ihop en i en speciell nyans eller kanske någon outfit gällande kläder osv! Men kommentera vad ni vill/tycker vill ha era åsikter och önskemål!<3

Men nu ska jag sova så GODNATT!



Hemma!

Komme inte hem för så läge sen så tänkte att nu blogga jag lite.
Men som sagt va det konfan idag och vi pratade om nån päla och sånt, åt hamburgare och mycket prat och sista timmen så gick vi till kyrkan å va på en ja kom inte på vad de het men jag en sak i kyrkan å sen åkte jag Amanda å Sofia hem med jazmines mamma å så klart åkte Jazmine med också!
Men vi hade då kul med mycket prat och så men nu ska jag äta nå vara på datorn å bara ta det lugnt och kanske ge pappa nå för det är ju endå farsdag så man måste ju uppvakta han så klart! 

Men ha en skön sönda kväll så hörs vi!

Från kyrkan (mobil kvalla!)






God morgon!

Nyss vakna å ska klä på min nu sen fika något och sen gå ut å ge kaninena vatten för det har mest troligt frysit så ja då ska jag ge dom nytt sen på en stund kommer Emilia å Ann-Charlotte å ska va här en stund för krin kl halv 3 åker jag å kofa gruppen till Jörn å ska på nå grejs!


Men ha en skön söndag å njut av dan för imorgon börjar ju skolan!:(

Lite bilder från LUVE DISCOT!😜












B&J

Nyss varit på Ica och köpt B&J och provade en nu smak "Strawberry Cheesecake" å då jag smaka den dog jag, så himla god, my new favorite!❤️
Har ni smaka den? Vad tycker ni?
Så va tvungen att blogga om denna skönhet❤️

Love it❤️

Big Steve!

Igår på luve discot hade dom två kända gäster som va Big Steve❤️ och Malvin Studios❤️ och jag tog kort med båda men men Big Steve blev mycket bättre skärpa så tänkte visa det:))

BIG STEVE❤️❤️

Winter photos!

 Sotis
 Katjekaj
 
 
 
 
 
 

Disco!

Nu beger vi oss mot edda på disco så hare bra alla det ska vi då ha❤️❤️

Film*

Jippi nu blir det film på idrotten "super size me" med klassen så cill å film.

AWESOME!

Hoppning med lady❤️

Så sjukt nöjd idag✔️❤️


Hoppningen idag!

Täkte berätta lite om hoppningen idag, var verklige super nöjd men både lady å mig, men iallafall så red vi på hörnlinjen och i båda gångarterna, men som sagt var jag så himla nöjd för att mina armbågar var mycket bättre än vanligt och lady var pigg och arbets villig...så dagen slutade med ett leende på läpparna!:)
Ska även visa några bilder!<3




Å som ni nog ser hoppade vi inte så högt men det är inte så viktigt bara man få rida!:)

Mot stallet!

Äntligen slut på torsdagen å tordagens höjd punkt......stallet, så nu blir det att träffa Kajsa Alma Ida om hon är där å samma med Petra<3
Men ha en skön torsdag så hörs vi!:)

Hittade en bild som jag bara tänkte "så jävla sann"

Torsdag!

Just ätit och nu är jag påväg till skola nog att jag är där men!
Men idag är det torsdag å va innebär det? joo det är ridning, å antingen har vi markarbete eller hoppning å jag rider ju lady!:)

En tårta med en semla i som vi åt på ug igår,men nu har vi musik så vi hörs!:)

Bullar✔️

Nyss bakat bullar på HK

Och en smoothie❤️❤️

Dagen!

Idag var det som sagt ridning å vi hade markarbete och övningen var jätte kul,typ som en studs på mederlinjen och man fick välja mellan trav och galopp å så klart när man får chansen att galoppera tar man den ju så ja jag galopperade, å det kändes då bra då ridpasset var slut och efter jag hade ridit så såg jag att Kajsa skulle rida Electra(är inte säker på stavningen)så jag såg på henne en stund och jag säger det bara att dom är så otroligt duktiga och passar så otroligt bra tsm, dom är riktiga sjärnor, du är bäst Kajsa!<3
Men det var nog allt men hare bra allihop så hörs vi!:(


Sorry!

Sorry blev igen bloggning i går,var på ug å kom hem så sent så han inte och innan jag for på ug hade jag pappa å mamma varit i stan! Så han inte,men i allafall så nu sitter jag på skola, har as tråkigt för Amanda å Sandra är inte här idag:(
Men igår fick jag en kalender,en sån man öppna en varje dag när det närmar sig jul, hoppas ni fatta va jag mena men iallafall en sån med smink i å det va verkligen något nytt så ska bli spännande å se va det är i luckorna så jag kommer nog lägga ut vad jag fått varenda dag då jag få börja öppna den,men nu har jag lektion,vi hörs!:)

Här har ni protokollet från tävlingen som va i söndags å idag är det ju ridning men ha det bra så hörs vi!:)


Tävlingen!

Ja...tänkte berätta lite om tävlingen idag!
Och ja det gick väll så där är nöjd på sätt å vis men endå inte,det blev ett ner slag,MEN det va mitt fel,men om man tänker efter så gick det endå bra och om man tar bort dom två minus poängen för ner slaget fick jag 28.5 men efter som det blev ett ner slag blev det två minus poäng så i slutet fick jag 26.5 men är som sagt hyfsat nöj men bättre kunde jag gjort, har ett suddigt kort som jag tänkte visa men det få duga så nu kommer det!!

Suddigt jag vet å mobil kvalla men det få duga!

Men nästa gång ska jag verkligen se till å förbättra några grejer jag kunde gjort betydligt bättre, men ha en bra sönda kväll så hörs vi!:)

Lördag

Haha nu blir det att äta denna going!❤️


Ha en trevlig lörda kväll!!👌

In My Memory!

Hejsan hoppsan!
Jag och pappa var nyss på graven å tände ett ljus på farfars grav så jag passade på att ta nåra kort,det var så fint på graven!



Tända ljus över allt så fint.

Ja och imorgon är det tävling på KDRF taggad men nervös!
Ha en skön lörda kväll så hör vi!:) 

Same Love!

Hejsan!
har inte bloggat nu på två dagar eller vad det nu blir men det är så att jag har ju först å främst varit hos Ida å på stallet en hel det, och Ida å dom hade inte på internetet så då kunde jag inte blogga för mitt internet på telefon sug men jag kunde i alla fall blogga lite!
 
men jag hade tänkt berätta lite om veckan!
i tisdags var det som i alla fall ridning! å det gick väll bra å efter ridningen for jag å Ida till hon och åt å så! å på onsdan for vi till stallet för det var ju lär sak grej vet inte va men kan kalla det men jag vi for på det å sen på torsdan for vi å på stallet för det va lär sak igen å jag hade ridning! å det gick bra på ridningen i torsdags å, och sen sista dagen på stallet var igår för då hade Ida ridning å efter hennes ridning for jag hem och imorgon är det hopp tävling... taggad som bara den!!!
 
ja det var i alla fall min vecka och jag hoppas ni också har haft ett skönt lov med mycket skojj!
 
ja å du lilla Bosse nu var det ett tag sen å kan bara säga det att jag saknar dej som bara den å jag hoppas du värkligen mår bra och jag kommer aldrig glömma dej, vila i frid!<3
KRAM!!